Header image

Sonkei Budo Meppel beloond door Judo Bond Nederland

Op 18 maart jl. kwam Edwin Korenberg (clubaccountmanager JBN) het keurmerk uitreiken aan het bestuur en leraren van Sonkei.

Een club die het keurmerk verdient

“Deze club heeft de zaken voor haar leden goed geregeld en zorgen voor een positief en veilig sportklimaat. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren wat aangeeft dat ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zo omschrijft Edwin Korenberg van Judo Bond Nederland de club uit Meppel. Hij vervolgt: “Als Judo Bond Nederland zijn dit de clubs die we graag wat extra aandacht geven en die krijgen ze vandaag dan ook. Iedereen die in Meppel judo of jiujitsu overweegt moet zeker eens bij Sonkei gaan kijken!”

Over Sonkei

Stichting Sonkei Budo Meppel is opgericht in 2009 en heeft een kleine 200 leden. Ontwikkeling staat binnen de club centraal, waardoor er naast het budo-aspect ook veel tijd wordt vrijgemaakt voor de persoonlijke aandacht en ontwikkeling van de leden. Naast judo en jiujitsu wordt er ook lesgegeven in karate en brazilian jiujitsu. Verder wordt fysiotherapie geboden en houdt M-Fit Milon haar sportschool binnen de muren van Sonkei.

Mooie club!

Bestuursleden Paul, Pepijn en Anton zijn trots op de club: “Wij hebben een prachtige transparante en ruime dojo waarbinnen zelfverdedigingstechnieken getraind worden. Binnen de club heerst een gemoedelijke sfeer waarbinnen de sporters zich kunnen ontspannen en tegelijkertijd ontwikkelen. Plezier en respect staan bij Sonkei hoog in het vaandel.” De bestuursleden vervolgen: “En juist omdat wij al nagenoeg handelden binnen de voorwaarden van het JBN keurmerk, was het aanvragen ervan een logische stap. We zijn trots en blij met deze mooie erkenning.”

Gratis proefles

Om dit keurmerk te vieren nodigt Stichting Sonkei Budo Meppel inwoners uit Meppel en omstreken uit om kennis te komen maken met de club. Je bent van harte welkom om een of meerdere keren gratis met ons mee te trainen.