Header image

Lidmaatschap

Jij bent van harte welkom om deel te nemen aan onze lessen. Wij bieden onze lessen aan verschillende leeftijdscategorien zodat er voor iedereen een passende groep is. Voor het beoefenen van onze sporten is speciale kleding (lees: judo-, jiujitsu-, karate- of bjj-pak nodig. Deze zijn te bestellen bij een van onze partners

Alle deelnemers hebben bij Sonkei de mogelijkheid om eerst (kosteloos) een aantal proeflessen mee te draaien. Zo kun je er voor jezelf achterkomen of de gekozen sport en groep bij je past. Mocht je daarna willen blijven sporten dan dien je ons aanmeldformulier in te vullen:

Aanmelden lidmaatschap

Het volledig ingevulde formulier zal door onze ledenadministratie worden opgepakt. Het staat je echter al vrij om de eerst volgende les deel te nemen.

Als (nieuw) lid ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

Voorwaarden

Prijsinformatie: Tarieven vanaf 1-1-2024

Categorie Jaarbedrag Maandbedrag
Jeugd t/m 11 Jaar € 216 € 18,-
Jeugd 12 t/m 16 Jaar € 282 € 23,50
Vanaf 17 Jaar € 336 € 28,-

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op 1x lessen per week. Al onze tarieven zijn gebaseerd op jaarbasis, maar worden maandelijks (1/12) automatisch geincasseerd. Indien dit niet mogelijk is dan zal er een jaarnota worden verstrekt. In de zomervakanties blijven de lessen (1x per week) doorgaan. Het kan zijn dat er dan overgegaan wordt tot gecombineerde lessen.

Aantal lessen Maandbedrag (zie bovenstaand)
2 keer per week x 1,5
Onbeperkt x 1,75

Wij rekenen geen inschrijf- en uitschrijfkosten. Nieuwe Judo, Jiu-jitsu en/of Aikido-leden worden ook standaard aangemeld bij de JBN. De kosten van het JBN lidmaatschap zijn hier te vinden. De voordelen van het JBN lidmaatschap zijn o.a. dat de behaalde banden worden geregistreerd, je mee mag doen met toernooien en dat je extra verzekerd bent tegen bijvoorbeeld ongevallen. Karate en BJJ-leden vallen niet onder de JBN.

Lidmaatschap afmelden

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen gebruik dan het afmeldingsformulier om je lidmaatschap op te zeggen en stuur deze naar info@sonkei.nl. Lidmaatschap is per kalenderjaar en dient voor 1 november opgezegd te worden. Leden van voor 1-1-2024 vallen onder de oude regeling en hebben een opzegtermijn van 2 maanden.

Aanvullende voorwaarden

Deelnemers (en begeleiders) gaan akkoord met onderstaande voorwaarden.

Sonkei Budo | Meppel Sportpark Koedijkslanden 1a 7944 PA Meppel KvK 01168215 info@sonkei.nl

Handige links