Pepijn Bijsterbosch

Pepijn Bijsterbosch

Pepijn Bijsterbosch Bestuurslid

Mijn naam is Pepijn Bijsterbosch, en ik ben verheugd om als bestuurslid deel uit te maken van Sonkei. Sport heeft altijd een centrale rol in mijn leven gespeeld, en mijn passie begon al op jonge leeftijd. Ik heb als het ware leren lopen in de sportschool, en vanaf mijn derde jaar bevond ik me al op de judomat, waar mijn judocarrière van start ging. Na vele intensieve jaren in de judosport, moest ik helaas vanwege blessures mijn judo-activiteiten op een lager pitje zetten. Op zestienjarige leeftijd ontdekte ik een nieuwe passie in motorracen, en tot op de dag van vandaag beoefen ik deze sport op topsportniveau.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij MFit Milon Studio, een bedrijf dat hetzelfde pand deelt als Sonkei sinds de bouw van het nieuwe pand in 2015. Gedurende deze tijd heb ik Sonkei vanaf de zijlijn gevolgd en de ontwikkeling van onze budo-stichting met veel interesse waargenomen.

Mijn persoonlijke missie binnen Sonkei is om een omgeving te faciliteren waarin de budosport in Meppel kan gedijen en groeien. Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes en de ontwikkeling van onze club, en ik geloof sterk in de waarde van sport als middel om persoonlijke groei en gemeenschapsvorming te bevorderen.

Samen met mijn medebestuursleden en alle leden van Sonkei streven we naar een bloeiende en respectvolle omgeving waarin we de budosport kunnen koesteren en uitbreiden.