Paul Veltman

Paul Veltman

Paul Veltman Bestuurslid

Mijn naam is Paul Veltman, en ik ben een gepassioneerde beoefenaar van Jiu Jitsu en deel van het bestuur bij Sonkei. Mijn persoonlijke reis in de wereld van de vechtsport begon toen ik op 17-jarige leeftijd de overstap maakte van voetbal naar Jiu Jitsu. Helaas moest ik deze prachtige sport enige tijd later tijdelijk opgeven vanwege een knieblessure. Gedurende de jaren heb ik mijn interesse in sport levend gehouden door deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals fitness, roeien, joggen, en meer.

De drang om Jiu Jitsu weer op te pakken bleef echter altijd aanwezig, en in 2016 besloot ik een kijkje te nemen bij Sonkei. Wat me meteen opviel, was de warme en gastvrije sfeer binnen de club. De leden waren toegewijd en hadden plezier in wat ze deden. Binnen deze positieve omgeving voelde ik me welkom en besloot ik mijn oude liefde voor Jiu Jitsu nieuw leven in te blazen. Tot op de dag van vandaag wordt er binnen Sonkei met respect en plezier gesport, en dat maakt het voor mij een bijzondere plek.

Ik ben ervan overtuigd dat sporten essentieel is voor zowel lichaam als geest, vooral in deze moderne digitale tijd waarin we leven. Het is belangrijk om regelmatig te ontspannen en los te komen van de dagelijkse digitale prikkels, en een budosport zoals Jiu Jitsu biedt hiervoor de perfecte gelegenheid.

In mijn professionele leven werk ik in de creditmanagementbranche, waar ik mijn organisatorische vaardigheden heb ontwikkeld. Ik heb bestuurservaring opgedaan in verschillende functies en ben momenteel actief in diverse besturen. Toen ik de kans kreeg om deel uit te maken van het bestuur van Sonkei, hoefde ik niet lang na te denken voordat ik volmondig ja zei.

Mijn doel, samen met de leden en medebestuursleden van Sonkei, is om vast te houden aan de kernwaarden die onze club zo bijzonder maken: respectvol en met plezier sporten en ons blijven ontwikkelen in verschillende budosporten. We hebben de ambitie om ons aanbod uit te breiden met meer disciplines binnen Sonkei en ons programma verder te verrijken.

Ik kijk er naar uit om samen te werken met alle leden en partners om Sonkei naar nieuwe hoogten te brengen in de wereld van de budosport.